Waarom samenwerken

 

In dit digitale tijdperk zien organisaties het belang in van het verkennen en definiëren van het gebruik van innovatieve technologieën voor hun zakelijke activiteiten. Wij werken graag samen met nationale en internationale bedrijven aan concepten voor hun digitale cultuur. Als uw vertrouwde juridische partner voeren wij uw juridische werkzaamheden op een andere manier uit. We zijn transparant, modern en toegankelijk. Zonder concessies te doen aan expertise en hoge kwaliteit. We werken samen om uw bedrijf vooruit te helpen..
 

The secret of change is to focus all of your energy, not on fighting the old, but on building the new.
― Socrates

 

Waar wij blij van worden

Wij houden van ons vak. Wij vinden het plezierig om met u samen te werken en uw juridische belangen helder en vakkundig te behartigen. Het geeft ons inspiratie en energie om onze kennis en inzichten met u te delen. En wij willen er toe doen voor u én uw bedrijf. Omdat we vinden dat  'betekenisvol zijn' waardevoller is dan 'belangrijk zijn'.
 

4 kernwaarden

De Meza Legal is een vooruitstrevende onderneming met veel ervaring binnen het bedrijfsleven. Wij zijn anders. Wij geloven dat aandacht en betrokkenheid belangrijk is in de relatie. Vertrouwen, verbinding en samenwerking zijn daarin de rode draad. De combinatie van onze ervaring, kennis, expertise en aanpak helpt ons om op een onderscheidende manier waarde te leveren aan uw organisatie. In onze aanpak spelen ondernemerschap en nieuwe technologie een nadrukkelijke rol. Onze vier kernwaarden zijn mooie aanvullingen op onze hoge kwaliteit en vakmanschap.

Wij zijn Verfrissend. Meer van hetzelfde past ons niet. Wij denken en werken anders. Wij zijn realistisch en creatief. Zoeken soms de grenzen op. Overschrijden doen we ze nooit.

Wij zijn Eigentijds. Wij gaan mee met de tijd. Sterker nog, we lopen liever voorop. Een lerende en levende organisatie. Alle leerzame momenten en waardevolle inzichten gaan mee naar de toekomst. Serendipiteit.

Wij zijn Krachtig. Wij durven stelling te nemen en te staan voor uw zaak. En hebben oog voor het behouden van de goede relatie. Verbinding en samenwerking hebben we iets mee.

Wij zijn Authentiek. Wij hechten aan onze eigen identiteit en heldere aanpak. En staan open voor anderen en andere inzichten. Verrijkend.
 

Kansen delen

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Wij dragen bij aan mooie initiatieven of projecten passend bij onze bedrijfsfilosofie en doelstellingen. Vooral op het gebied van educatie. Dat is belangrijk voor verantwoordelijk ondernemerschap. Fijn samenwerken met onze klanten en met andere relaties is waardevol. Dit kan vakinhoudelijk of gerelateerd aan onze doelstellingen en ambities zijn. We zijn hierin altijd selectief en zorgvuldig. Omdat kwaliteit en professionaliteit voorop staan.
 

The intuitive mind is a sacred gift and the rational mind is a faithful servant.
We have created a society that honors the servant and has forgotten the gift.

― Albert Einstein

Scroll naar boven